FiollektionerDRAGÖRKAJENS MUSIKSKOLA

Dragörkajens musikskola- en ny och växande musikskola belägen med havsutsikt på Dragörkajen i Malmö/ Limhamn!


Här undervisar jag i fiol. Undervisningen sker enskilt och i grupp, på alla nivåer och i alla åldersgrupper. Den som vågar får även tillfälle att uppträda på våra elevkonserter som vi arrangerar några gånger om året.


Syftet med min undervisning är att hitta en mening med att lära sig spela fiol som ska hålla livet ut. I mitt arbete försöker jag alltid utgå från varje enskild elevs förutsättningar och önskemål. En lektion kan innehålla allt från pop och filmmusik till Suzuki, Jöneteg, Abrsm eller klassiska favoriter och violinkonserter.


Att spela tillsammans, utbyte mellan elever inom skolan men även utanför, spela på eller besöka små konserter och kontakt med kulturlivet runtomkring är saker jag tycker är viktiga och uppmuntrar.

       

Det erbjuds även undervisning i piano, sång och trummor. Skolan drivs av Hans-Inge "Singe" Magnusson och mig. Du kan läsa mer om vår skola och Singe här. Vi finns även på facebook: Dragörkajens Musikskola. Välkomna!


Här syns några av mina fantastiska fiolelever! Under våra grupplektioner får alla träffas och spela ihop, oavsett ålder och nivå. Och vi har så kul! Det blir massa fin musik, god fika och mycket skratt.

Utsikten inifrån Dragörkajens musikskola om kvällen.